S4, de ERP software voor de MKB, is een krachtig hulpmiddel om uw bedrijfsprocessen efficienter en effectiever te beheersen. Of u nu een winkel, productiebedrijf of handelsbedrijf heeft of u werkt projectmatig, S4 ERP software is voor u een goede oplossing.

Wilt u uw calculaties, offertes, orders, inkoopbestellingen, pakbonnen en facturen op een efficiente manier kunnen maken dan het S4 programma een goede keuze. Ook het behren van uw planning of uw voorraad behoort tot de mogelijkheden?

In de praktijk hebben alle onderdelen onderling een relatie met elkaar en worden ze door elkaar beinvloed. S4 koppelt al deze onderdelen in één software programma zodat u eenmalig uw gegevens hoeft in te voeren waarna alle modules daar gebruik van kunnen gebruiken. Dit bespaart u werk en tijd, met name bij de offertecalculatie, orderaanmaak, inkoop, pakbonnen en fakturering. U kunt eenvoudig offertes, orderbevestigingen, inkoopopdrachten, pakbonnen en fakturen printen.

Een voordeel van deze koppelingen is dat u veel up-to-date informatie kunt verkrijgen over de stand van zaken bij lopende en afgewerkte orders alsmede bij inkoop en bij de registratie van gewerkte uren en verbruikte materialen.


Het door Sweers ontwikkelde S4 software combineert een optimale functionaliteit met snelheid en gebruikersvriendelijkheid door gebruik te maken van eenduidige dialoogvensters. Hierdoor is het eenvoudig om vertrouwd te raken met het gebruik van het programma.

Gegevens zijn te koppelen met andere MS Office programma’s zoals Word en Excel of te exporteren naar andere databaseformaten.

Interesse?  Stuur een email met uw aanvraag.